Erbaa Şehit Nuri Öztürk Özel Eğitim Meslek Okulu

WEB https://erbaaozelegitimmeslekokulu.meb.k12.tr
Adres : AŞAĞIÇANDIR KÖYÜ AŞAĞIÇANDIR KÜME EVLERİ ŞEHİT NURİ ÖZTÜRK ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU BLOK NO 114 ERBAA / TOKAT
VİZYON : Çağdaş ve bilimsel eğitimin ilkeleri doğrultusunda, sürekli gelişim ve ilerlemeyi temel alan, öğrencilerinin özel eğitim ile ilgili her türlü beklenti ve ihtiyaçlarına hitap ederek, onları sahip oldukları potansiyel çerçevesinde en üst düzeyde geliştirip,zihinsel, duygusal, sosyal ve fiziksel açıdan sağlıklı ve engelini aşmış bireyler olarak yetiştiren, özel eğitimde lider bir okul olmak.
MİSYON : Özel eğitim gerektiren öğrencilerimizin, yeterlilik ve yetenekleri doğrultusunda ve ölçüsünde, yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, işe ve mesleğe hazırlamak, yetişmiş personelimizle geliştirilmiş eğitim program ve yöntemleri uygulayarak özel eğitim gerektiren bireylere hizmet vermektir. Oluşturduğumuz güven ortamıyla, öğrencilerimizde var olan cevher ve potansiyeli ortaya çıkararak geliştirmek. Kendi kendine yetebilir seviyeye getirmek. Her seviyede ve farklılıkları olan öğrencilerin eğitim -öğretim ihtiyaçlarını sezinlemek, bunları programlamak ve uygulamak. Okul, aile ve çevredeki kuruluşlarla işbirliği ile öğrencilerimizi hayata hazırlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :tam gün
Saatler : 09:00 14:10
Yabancı Dil :
Isınma : kömür kalorifer
Servis : yok
Ulaşım : Öğretmen arkadaşlar kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 km